Kemény, de egészséges a futonágy

A japán lakáskultúra vitathatatlanul egyedülálló. A futonágy az egyik legkedveltebb eleme, amely már nálunk is kezd teret hódítani. De mi is ez a bútordarab? A japánok sok mindenről híresek, többek között a minimalista berendezésről is. Szerintük, a funkcionális bútorokkal helyet lehet megtakarítani, és nem érdemes a lakást mindenféle felesleges elemmel telezsúfolni.

Ez a típusú ágy tökéletes tükörképe ennek az elképzelésnek, hiszen a padlóra helyezhető, össze lehet hajtogatni az alvás után, használatához nem szükséges ágyrács vagy ágykeret.

Ugyanakkor a futonágy egyik jellegzetessége az, hogy meglehetősen kemény. Ez a tulajdonsága egyre népszerűbb, hiszen sokan tapasztalják, hogy a túl puha matrac hátfájást eredményez.

A praktikus, egészséget támogató futonágy megvásárolható a butorpiac.hu webáruházból is több méreben. A legkisebb 80×200, a legnagyobb pedig 180×200 centiméteres kivitelezésű. Intsen búcsút a hátfájásnak, ébredjen kipihenten! Szakítson az itthoni tradíciókkal, és rendeljen egy ilyen ágyat!

Previous post Miért nélkülözhetetlenek a naperőművek?
Next post A Dömötör WC tartály két fő fajtája