Kávé vagy guarana – melyik az élénkítőbb?

guarana

Ez a Közép- és Dél-Afrikában őshonos növény értékes tápanyagokban és egészségvédő anyagokban bővelkedik. A guarana a koffein sokkal egészségesebb és előnyösebb helyettesítője, ami hosszabb hatást és kisebb energiaveszteséget eredményez.

Jelenleg sokféle változatban áll rendelkezésre, amelyek között megtalálható a por, a tabletta és a kapszula is, így mindenki kiválaszthatja a saját preferenciáinak megfelelő ideális változatot. A guaranában olyan anyagok vannak, amelyek között megtalálható a koffein. A guarana koffeintartalma 4-8%. Ez az összetevő stimuláló hatással rendelkezik. A gyógyászatban a leggyakrabban a növény magjait használják fel először, amelyekből kivonatokat készítenek étrend-kiegészítők előállításához.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a növényt manapság olyan összetevőnek tekintik, ami növeli az energiát, valamint afrodiziákumként is működik. A webshopunkban a guarana kapszula formában érhető el, aminek a fogyasztása reggel és délelőtt ajánlott, hogy a lehető legjobban kihasználhassuk az energizáló hatását.

anti-aging arckrém Previous post Anti-aging arckrém a fiatalos külsőért
szintetikus paróka Next post Szintetikus paróka a kifogástalan kinézethez