Hasznos produktum a Cicaplast gél B5

cicaplast gél b5

Műtéti varratok eltávolítása után, a bőrön esztétikailag nem szép látványt nyújtó hegek maradnak, amelyek hosszú ideig láthatóak, ha nem teszünk semmit ellene. Azonban van egy jótékony hatású termék, a Cicaplast gél B5, ami kifejezetten ajánlott esztétikai kezelések, valamint a hegek eltávolítására.

Nem ragadós, könnyen kenhető és kulcsfontosságú előnyei közé tartozik, hogy elősegíti a hámréteg megújulását, így a bőr barrier funkciója hamarabb helyreáll. Nyugtató és gyulladásgátló hatással bír a Cicaplast gél B5, a hegek masszírozása révén segíti a gyógyulási folyamatot. Hatóanyagai támogatásával véd a baktériumok elszaporodása ellen, rugalmassá, kevésbé pirossá és fájdalmassá válik tőle a bőr.

Szakszerű bőrápolást tesz lehetővé, ezért ideális kozmetikai peeling, varratszedés, lézeres bőrkezelés után. Nem hiányozhat ez a produktum senkinél, aki a felsorolt eljárásokon esett át. 40 ml kiszerelésben vásárolható meg a Cicaplast gél B5 az agnespatika.hu internetes üzletből, ahol egyszerű a rendelés folyamata.

Baumit vödrös glett Previous post Baumit vödrös glett a sima falakért
királylánc Next post A királylánc neve mindent elmond