Felejthetetlen kalandok Ománban

Olyan utazást álmodott meg magának, ami eltér a hagyományos értelembe vett tömegturizmustól? Ha Önnek a kulturális kalandozás az álma, akkor Omán városába kell elutaznia! Az egzotikus nyaralások alatt nem mindenki igényli a kizárólag a tengerparton való lustálkodást és a wellness szállodák kényeztetést.

Sokan vágnának bele igazi vadregényes kalandokba, amelyeket majd az unokáiknak is elmesélhetnek. Természetesen mindezt biztonságos keretek között szeretné az ember, hogy az utazás kizárólag szép élményeket nyújtson.

Omán erre tökéletes lehetőséget ad, mivel az ország nagy hangsúlyt fektet az öko- és kalandturizmusra, amit kősivatagok, sziklák között húzódó folyóvölgyek, vadregényes utak, pálmák, banánültetvények tarkítanak.

Omán területén a látogatók még egy zártabb, érintetlenebb, békés világot is felfedezhetnek, ahol a gyönyörű táj, a lebilincselő kulturális értékek és a modernül kiépített turisztikai infrastruktúra ötvözi egymást. Ha tartalmas kikapcsolódást keres egy álomszép helyen, akkor ide kell utaznia!

Previous post A meditációs gyakorlatok ellazítják a testet és az elmét
Next post Valóban hasznos a szauna