Erőteljes fényű mozgásérzékelős lámpa

mozgásérzékelős lámpa

Az emberek kedvelik a praktikus dolgokat, különösen akkor, ha több funkcióval is rendelkeznek. Álló, mennyezeti és falra is szerelhető mozgásérzékelős lámpa vásárolható webáruházunkban illetve boltjainkban. Ezek nagyon praktikus darabok, mivel energiatakarékosak és nem kell kapcsolgatni.

Persze a kapcsolgatás nem nehéz dolog, de a kapcsolóig el kell menni a sötétben a mozgásérzékelős lámpa hatótávolsága miatt, típustól függően már akkor bekapcsol, ha az ember néhány méterre van a ház falától. Ezért nemcsak világításra alkalmas, hanem az esetleges tolvajok behatolásától is véd. Senki sem matat szívesen egy erősen világító lámpa alatt, aki nem jó szándékkal tartózkodik az adott helyen.

Természetesen a mozgásérzékelős lámpa nem veszi fel a versenyt egy biztonsági vagy riasztó rendszerrel, de első körben, kezdetleges védelemnek kitűnően megfelel. A lámpák anyagukban és erősségükben különböznek, valamint hatósugaruk sem egyforma. Lámpáink többségét ingyen szállítjuk, a beszerzési áraktól függetlenül.

gyerek webáruház Previous post A gyerek webáruház nem zár be
ékszer webáruház Next post Az ékszer webáruház ajánlatai kihagyhatatlanok