Előnyös a mérőhely kialakítása

mérőhely

A háztartások villamos hálózata sok esetben már igencsak elavult állapotban van és erről általában a fogyasztóknak nincs is tudomásuk. A szabványosított mérőhely éppen ezért lényeges, aminek megtérítése az ügyfeleket terheli. A régi rendszerek anyagai el vannak öregedve, terhelhetőségük sokszor nem is felel meg a teljesítmény iránti igényeknek.

A vasföldelés is idővel eloxidálódik, így még inkább veszélyes lehet az igénybevétel. A túlterhelés tűzkárokhoz és egyéb balesetekhez is vezethet, ezért fontos létrehozni mérőhelyet, hogy nyomon lehessen követni a szisztéma állapotát. A mérőhely kialakításakor a szolgáltatást végző vállalatnak kötelező telepítenie az olyan életvédelmi egységeket, mint az áramvédő kapcsoló, a hibaáram, a maradékáram, a Fi-, valamint az érintésvédelmi relé.

Nagyon fontos, hogy a szakemberek minőségi, időtálló anyagokkal dolgozzanak és minden tennivalóval, szabályzattal maximálisan tisztában legyenek. Többek között jelentős teendők a földkábel fektetési mélységének a meghatározása, illetve a kábelárok előzetes kialakítása is.

Barkácsgép Previous post Már ilyen barkácsgép is kapható webáruházban?
Fisher klíma fűtésre Next post A Fisher klíma fűtésre a biztonságot és hatékonyságot jelenti