Ellenáll a korróziónak a késkészlet

késkészlet

Az ételek gyors felvágásához a minőségi vágóeszköz megléte elengedhetetlen. A késkészlet környezetbarát anyagokból készül és különböző feladatokra lett tervezve. Az ergonomikus kialakítású fogantyú kényelmesen elfér a kézben. A csúszásgátló bevonat garantálja a biztonságot és a kényelmet a használat során. A választásnál fontos szem előtt tartani, hogy a termék súlypontjának a penge és a fogantyú találkozásánál kell lennie. Egy enyhe eltolódás a penge felé azonban még megengedett.

A késkészlet mágneses rögzítéssel a falra is felszerelhető egy speciális tábla segítségével. Egyes modellek pedig állvánnyal rendelkeznek a könnyű és biztonságos tárolás érdekében. A gyártók a mindennapi főzéshez szükséges és univerzális termékeket és professzionális késkészleteket egyaránt gyártanak, amelyek mindegyikét egy meghatározott célra tervezték.

A szett ára az anyagtól és az elemek számától függ. A késkészletben a hal vékony szeletekre vágásához rugalmas és sima élű pengére van szükség. Ez a sonkához is hasznos. A gyümölcsök, sütemények és szalámi darabolásához a szélén légzsebbel ellátott szeletelő alkalmas.

A kenőkés a hab és a tejszín felhordására lett megalkotva. A Santoku, vagyis a japán szakácskés a zöldségek, a halak és a hús darabolásához szükséges. A késkészletben megtalálható termékek megbirkóznak a fagyott darabok és a csontok aprításával. A megfelelő késkészlet megvásárlásához figyeljen az anyagra! A rozsdamentes acéleszközök nem oxidálódnak, nem rontják el az ételek ízét és nem igényelnek gyakori élezést.

rosehairstudio Previous post Olvass többet itt a vendéghajat illetően!
Sierra Tequila Next post Sierra tequila kék agavéből