Darus autó bérlés a legjobb feltételekkel

darus kocsi bérlés

Az árufuvarozás és anyagmozgatás területén elengedhetetlenül fontos a megfelelő gépek használata a biztonságos és hatékony munkavégzés érdekében. Nehezebb áru szállításához, magasabb pontról vagy pontra emeléséhez darus autót célszerű használni, amely nagyban megkönnyíti a munkát.

A Bartafuvar cég darusautói kifejezetten ilyen jellegű feladatok elvégzésére szolgálnak, és a darus kocsi bérlés kiváló lehetőség abban az esetben, ha különböző anyagmozgatási feladatokat szeretnénk elvégezni, de nincsen saját darus autónk. A nyak-, illetve fardarus teherautók maximum 3 tonna teher mozgatására képesek, így darus kocsi bérlés esetén figyelembe kell venni ezeket a paramétereket.

Daruzási feladatok ellátásán kívül, ezek a gépjárművek szállításra is tökéletesen megfelelnek, darus kocsi bérlés esetén a kezelésükhöz képzett szakembert is biztosítanak minden esetben. Amennyiben tehát a Bartafuvar platóval ellátott teherautóit vesszük igénybe, biztosak lehetünk benne, hogy az árunk biztonságban célba ér.

Autódaru árak alakulása Budapesten

A Bartafuvar fuvarozó cég kifejezetten áruszállításra és anyagmozgatásra specializálódott. Az önrakodós teherautóival lehetőség van építőanyag, medence, klíma, zsalu anyag vagy esetleg nehezebb gépek mozgatására, daruzására is. Amennyiben ilyen jellegű tevékenységre szeretnénk igénybe venni a gépeket, az autódaru árak kalkulálásakor több tényezőt is figyelembe kell venni.

A két KCR autó egyike a 12 tonnás nyakdarus teherautó, amelynek daruja a fülke mögött helyezkedik el, 5 tonna raksúlyú, az emelési kapacitása maga mellől 2 tonna, kilenc méteren pedig 500 kg. Az autódaru árak ebben az esetben Budapesten belül 45.000Ft+áfa, amivel kapcsolatban a honlapon további felvilágosítást találunk.

A másik bérelhető jármű a 18 tonna össztömegű fardarus teherautó, aminek a rakodási súlya 7.5 tonna, emelési kapacitása közelről 3 tonna, 7 méteren pedig 1 tonna. Az autódaru árak alakulásáról ebben az esetben is informálódhatunk a bartafuvar.hu weboldalon, ahol minden paraméter fel van tűntetve, hogy a darus szállításunk árát pontosan ki tudjuk kalkulálni.

szélvédő javítás 18. kerület Previous post Professzionális szélvédő javítás 18. kerület garázsaiban
medence fedés Next post Számtalan előnnyel jár a medence fedés