BICCHI árak – Mennyibe kerülnek most ezek a trágyaszórók?

szerves trágyaszórók

Valamennyi szerves anyag közül az istállótrágya a legteljesebb értékű tápanyag a talajnak, így a mezőgazdászok a legtöbb esetben ezt használják fel. Azonban a trágya kiszórásához mindenképpen szükséges egy trágyaszóró, aminek segítségével ez a nehéz munka könnyen elvégezhető. Ha kíváncsi vagy arra, hogy most milyen árakon mozognak a szerves trágyaszórók, akkor egyszerűen kattints a www.novara.hu linkre! A weboldalon látni fogod, hogy meglehetősen széles palettán mozognak a gépekért fizetendő összegek, hiszen az árak alakulását több tényező is befolyásolja.

Elsősorban a gépezet kapacitása, a márkája, minősége, típusa szintén hozzájárul a végösszeg módosulásához. Ha gyümölcsössel rendelkezel és oda akarsz kijuttatni szerves trágyát annak érdekében, hogy megnöveld a termés mennyiségét, akkor a legjobb választás számodra a Novara Coop Kft. kínálatában megtalálható BICCHI BSR100 márkájú, 7 tonnás Tandem oldalt szóró gépezet. Ennek teljes kapacitása 10, hasznos teherbírása pedig 7 tonna.

Nagyon fontos a trágyaszóró mérete is, hiszen be kell férnie a gyümölcsfák közé. Nos, ennek a BICCHI gépnek a méretei 5,5×1,0x2,35 méter. Légfék rendszerrel és közúti világítással van ellátva. Jellemzői közé tartozik még az elülső forgó-szóró rendszer, a döntött oldal és a kardántengely. Opciósan igényelhető hozzá hidraulikus szállítószalag, hidraulikus belső ajtó, műszaki vizsga és névre íratás. Tény és való, hogy ennek a trágyaszórónak nem alacsony az ára, ugyanis ez 8 420 000 Ft+ÁFA, de mindenképpen kitűnő befektetést jelent.

Ugyanakkor meg lehet próbálni pályázati összeghez jutni a mezőgazdasági gépek beszerzésének érdekében, bár ehhez minden feltételnek meg kell felelni. A honlapon megtekintheted a többi típusú trágyaszórót is, hiszen egy gazdának biztosan van jelentős mennyiségű szántóföldje is, ahová szintén ki kell juttatni az istállótrágyát, a több hektár földre. Azzal is számolhatsz, hogy egy trágyaszórót bármikor el tudsz adni, ha már nincs rá szükséged, vagyis mindenképpen jól jársz a megvételével.

ablakszerviz Pest megyében Previous post Könnyen elérhető az ablakszerviz Pest megyében
villanykazán Next post Miért jó a sokoldalú villanykazán?