Bestway medence nemcsak gyermekeknek

Bestway medence

Bizonyára mindenki kapott már kisgyermekként egy kacsaúsztatóra hasonlító, felfújható medencét, ami egész nyárra boldoggá tette. Azonban a Bestway medence a felnőtteknek is feledhetetlen élményt nyújthat. Ez a darab már sokkal komplettebb, mint a felfújható társai, hiszen merevfalú medencéről van szó.

Természetesen a kategoriális különbség meglátszik az árakon, azonban a merev fal garantáltan megéri a pénzét. Ugyanis az ilyen darabok nem függnek az időjárási viszontagságoktól, hiszen jelentős kárt még a jégeső sem okozhat bennük. Emellett a Bestway medence teljesen rozsdaálló, ezáltal pedig akár több évtizedig is „új” maradhat.

A medence külön érdeme, hogy rendkívül gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, felállítható az udvarban. A Bestway medence elég magas, azonban ez se tántorítson el senkit, ugyanis gyári alkatrész gyanánt létrát is kapunk hozzá. Néhány felfújható gumimatrac, egy kellemes, friss koktél és máris a tengerparton érezhetjük magunkat anélkül, hogy hatalmas összeget költenénk a nyaralásra.

Falhoronymaró Previous post Hasznos eszköz a falhoronymaró
Tudományos játékok Next post Érdekfeszítő a tudományos játékok választéka