Beltéri antenna VHF sávval

Beltéri antenna

A tökéletes MindigTV vételhez megfelelő antenna szükséges. A beltéri antenna akkor lehet hasznos, hogyha nem tudunk felszerelni egy kültéri változatot. A kínálatban található típust azonban nemcsak a lakásban lehet használni, mivel minden tartozék megvan hozzá, amivel fel lehet szerelni a falra, esetleg egy árbocra.

Az LTE szűrőnek köszönhetően nem engedi át a zavaró sugárzásokat. Ez kifogástalan képet eredményez. Hogyha rádiót szeretnénk hallgatni, akkor a beltéri antenna szintén ideális választás, amennyiben rendelkezik VHF sávval.

Ezzel DAB digitális rádió vételére is alkalmas. A zavartalan tévézés érdekében, fontos megfelelő nyereségű típust választani. Tehát, minél távolabb vagyunk az adótól, annál erősebb beltéri antennára lesz szükségünk.

Ezt a szintet a feltüntetett antennanyereség jelzi dB-ben. Ebben az esetben kifejezetten számít a méret, hiszen minél nagyobb a kültéri vagy beltéri antenna, annál nagyobb a nyeresége. Minőségi antennával zavartalan a TV nézés, ezért érdemes a bolt.sat.hu termékei közül választani.

arany fülbevaló Previous post Egy szép arany fülbevaló mindig telitalálat
Kiváló bőrönd márkák Next post Ezek legszuperebb bőrönd márkák