Baumit vödrös glett a sima falakért

Baumit vödrös glett

A glett az építőiparban használt anyag, ami a festendő felület különböző egyenetlenségeinek és hibáinak javítására, kitöltésére szolgál, ezzel növelve a végeredmény esztétikumát. A gipszkarton fal építése során, a lapok illesztésekor keletkező hézagot is ki kell glettelni, amihez tökéletesen megfelel a Baumit vödrös glett.

A glettelés következtében nem fog megrepedni a fal, elég száradás után 180-220-as csiszolópapírral átcsiszolni és tökéletes, erős felületet kapunk. A Baumit vödrös glett 18 kg-os kiszerelésben kapható, felnyitás után azonnal használatra kész állapotban.

A Baumit vödrös glett felhordható hagyományos glettvassal, spaklival, felkeverés után hígítás nélkül, de lehetséges glett felhordó hengerrel is, szalag beágyazás esetén megfelelően hígítva vagy airless nagynyomású glettszóróval. Beágyazó és vastag glettként is alkalmazható mélyebb lyukak, repedések kitöltésére, beton, pórusbeton, tégla és vakolt felületek teljes glettelésére, simítására. Felhasználás előtt alaposan fel kell keverni, szükség esetén vízzel hígítható.

alkalmi cipők Previous post Alkalmi cipők a kellemes, de elegáns járásért
cicaplast gél b5 Next post Hasznos produktum a Cicaplast gél B5