Barbie autó is van a kiegészítők között

barbie autó

Kinek ne lett volna Barbie babája gyermekkorában? Az általában szőke, hosszú hajú, nádszálvékony babák a kislányok kedvencei voltak és maradtak a mai napig. Nem sokkal az elterjedésük után, megjelentek a hozzájuk tartozó kiegészítők, például a rózsaszín babaház, Barbie autó és az irigylésre méltó ruhatár.

Miután kutatások bebizonyították, hogy az ultra vékony babák rossz hatással vannak a gyermekek testképének kialakulására, a gyártók elkezdtek valósághűbb, reális testű babákat gyártani. Így ma már nemcsak karcsú, de teltebb babák is megtalálhatóak a kínálatban, különböző bőr- és hajszínnel. A kiegészítők tárháza is szinte végtelen.

A mini háztartási cikkek, a gardrób, de még a Barbie autó is a legapróbb részletekig kidolgozott termékek, így igazán beleélheti magát a gyermek a játékba, egy igazi Barbie-világot teremtve magának. A Barbie autóba például be is ültetheti a babát, egyes darabok távirányítóval működtethetőek. Az igényeket teljes mértékben kiszolgálják a gyártók. Kétségkívül a világ legnépszerűbb játéka.

gyermekszemészeti magánrendelő Previous post Gyermekszemészeti vizsgálatok: mikor érdemes magánrendelőhöz fordulni?
anti-aging arckrém Next post Anti-aging arckrém a fiatalos külsőért