Babakártyával a peluscsere is könnyebb

babakártya

Bizonyos szinten minden játéknak van valamilyen fejlesztő szerepe. A babakártya esetében ez a kijelentés nagyon is helytálló, hiszen egyszerre több érzékszervüket is fejleszti. A kicsik nem csupán a színes tárgyakat, játékokat kedvelik, ezt bizonyára már minden szülő megfigyelhette.

A kontrasztos, fekete-fehér dolgok is felkeltik az érdeklődésüket. A Wee Gallery kártyáin aranyos állatgrafikák kapnak helyet, amelyekre a kicsik azonnal felfigyelnek. Az ilyen babakártya az első perctől fejleszti a kicsik vizuális érzékelését. Amikor pedig megpróbálják megfogni ezeket, olyankor a finommotorikájuk kap kiemelt szerepet. A kicsik szívesen tapintják, nézegetik ezeket a kártyákat, a szülők pedig elmesélhetik nekik, hogy milyen állatok láthatóak rajtuk.

A babakártya erős, strapabíró, így nem kell attól tartani, hogy a kis kíváncsi felfedező kezek kárt tesznek benne. Már újszülöttkortól használható, így remek ajándék babalátogatóba is. Akár pelenkacsere közben is oda lehet adni a picinek és mindjárt egyszerűbb lesz a szülő dolga.

szexi fehérnemű Previous post Hozza felszínre az egyéniségét szexi fehérneműben!
járássegítő játék Next post Járássegítő játék a biztos lépésekért