Az USB kábel népszerűsége máig verhetetlen

usb kábel

A laptopokon, számítógépeken, tableteken, telefonokon és a tévékészülékeken különféle típusú portok vannak gyárilag beszerelve. Az USB kábel napjainkban már szinte klasszikusnak számító változata az adatátviteli összekötőknek, ami a legtöbb gyártó termékeivel tud kommunikálni. A csatlakozók milyenségére azonban kiemelten ajánlott odafigyelni, ezek között igen nagy eltérések vannak. Nem lehet mindegyik USB kábel modellt felhasználni mindenféle gépen.

A csatlakozók között található USB-A, USB-B, USB Micro-B, Micro-USB, Mini-USB és USB-C. Ez utóbbi a legújabb változat, ami képes egyetlen porton keresztül többféle funkciót is ellátni. A felhasználóbarát kacsa-audio.hu webshopban az érdeklődők rendelkezésére állnak a leginkább korszerű csatlakozók, USB kábel és természetesen sok minden más elektronikai berendezés, kellék. Amennyiben a potenciális vásárló nem biztos a dolgában az USB kábel kiválasztása során, fordulhat bátran tanácsért a webshop munkatársaihoz.

Az USB toldó igen praktikus kiegészítő

A különböző eszközökön gyárilag különféle portok vannak beépítve. A használni kívánt kellékeket ezeken keresztül lehet bekötni, ebben nagy segítséget nyújtanak a kábelek mellett, az USB toldó kisméretű berendezések is. A kacsa-audio.hu webáruházban fellelhető és költséghatékony áron be is szerezhető az AudioQuest Dragon Tail USB toldó, ami az A jelzésű jól ismert, téglalap alakú és leginkább a számítógépeken és a laptopokon elterjedt csatlakozókkal kompatibilis.

Ez egy kisméretű adapter kábel USB DAC eszközökhöz. 5 százalék ezüst tartalmú féltömör vezető, szénalapú zajcsökkentő rendszerrel rendelkezik az RF interferencia minimalizálásához. Kemény-cellás habosított szigetelés biztosítja kritikus geometria stabilitását. Pótolhatatlan kiegészítő ez azoknak, akik sokat utaznak , útközben laptopot és DragonFly eszközt használnak. A DragonTail rugalmassága biztonságosabbá teszi az audió célra szolgáló adatátvivő kellékek alkalmazását. Egy USB toldó jól jöhet a repülőkön és más mobil környezetben is.

lerakódott plakkok oldása Previous post Hogyan érhető el a lerakódott plakkok oldása?
ipari kompresszor Next post Az ipari kompresszor ereje nélkülözhetetlen