Az autóüveg fóliázás számos előnye

Bizonyára sokakat zavar vezetés közben az erős napfény. Az autóüveg fóliázás tökéletes megoldásnak számít, hogyha szeretnénk kellemesebbé tenni a vezetés élményét.

Ráadásul esztétikus és egyedi külsőt kölcsönözhetünk vele az autónak. Nemcsak a kilátást teszik kellemesebbé, hanem a hővel szemben is védelmet biztosítanak. Ez rengeteget számít egy hosszabb út során, mivel nem lesz szükség olyan nagy mértékben a klímára, mint autóüveg fóliázás előtt.

Ezért kifejezetten takarékos megoldásnak számít, minden szempontból, ami rövidesen meg fog térülni. Minél sötétebb egy fólia, annál jobb a hővédelme. Egy autó estében a „B“ oszloptól hátrafelé történő fóliázás lehet akármilyen sötét, mert ezt nem szabályozzák a jelenleg érvényben lévő jogszabályok.

Azonban az első oldalsó ablakok és a szélvédő már nem sötétíthető el teljesen, mert ez bizonyos körülmények között balesetveszélyes lehet. Viszont a Llamar termékei között találhatóak kiváló termékek az autóüveg fóliázáshoz, amelyek hővédelmet biztosítanak, védik a karosszériát, és ellenállnak a Nap káros sugarainak is.

Previous post Néha időszerű a díszpárna huzatok cseréje
Next post A kétoldalú ragasztószalag rendkívül hasznos