Az automatizálás jelentős hatása

Az automatizálás jelentős hatása

Vajon a gépek egyszer teljesen át fogják venni az uralmat az emberiség felett, ahogyan azt már számos sci-fi regény és film megjósolta? Ameddig az automatizálás a kezünkben van, addig semmi ilyentől nem kell tartanunk.

Az előző generáció sokat tudna mesélni arról, hogy milyen volt az ő idejükben az ipar. Akkor az automatizálás nagyon minimális volt a gyárakban. Minden apró feladatot emberi kezek végeztek és végeznek a mai napig a fejlődő országokban, amiből rengeteg vita származik az embertelen munkakörülmények miatt.

Az automatizálás viszont egy soha nem látott fellendülést hozott. Elég betáplálni a számítógépbe a szükséges adatokat és a gépek szakadatlan munkavégzést garantálnak.

Nem kérnek fizetést, nem panaszkodnak és etetni-itatni sem kell a berendezéseket. A mi dolgunk csupán annyi, hogy rendszeresen elvégezzük a karbantartást. Az automatizálással együtt jelentősen lecsökkent a hibák előfordulásának a lehetősége, ami gyakran az emberi mulasztásból származott. A Lineartechnik kizárólag ellenőrzött, prémiumminőséget állít elő és forgalmaz.

legjobb női parfümök Previous post A legjobb női parfümök minőség szempontjából
mozgásérzékelő kamera Next post A mozgásérzékelő kamerával időt spórolhat