Az akvárium levegőpumpa az oxigénellátás mellett más funkciókkal is rendelkezik

akvárium levegőpumpa

A korszerű akvarisztikai termékek sorában számos, a karbantartást és általában a fenntartást biztosító vagy megkönnyítő darab található. Az akvárium levegőpumpa légáramot hoz létre, ezt pedig tömlő segítségével juttatja el a vízbe. Ezek a kompresszorok leginkább a teljesítményük szempontjából különböznek egymástól, a kisebb tartályokhoz természetesen elegendő a gyengébbeket választani.

A modern akvárium levegőpumpa termékcsalád mindegyik modellje halkan működik, de ez is a teljesítmény függvényében alakul, a komolyabb motorral felszereltek valamennyivel hangosabbak. A miniatűr típusok légmotorként is közismertek, ezek leginkább az innovatív piezoelektromos hatás elvén működnek, a légáramlást szilícium kristály részecskék hozzák létre. Alkalmasak ezek is az oxigénellátásra, a CO2 mennyiségének szabályozására, de a levegőztető dekoráció működtetésére is. A nagyobb, illetve komolyabb kapacitású akvárium levegőpumpa képviselő darabjai már membránosak és leginkább kézi vezérlővel szabályozhatóak.

Az akvárium szett bútorral tartalmazza a szűrőt is

Az eakvarium.hu webáruházban az akvarisztikai alapfelszerelés mellett, minden szükséges kellék és kiegészítő megtalálható. Méltán népszerű az akvárium szett bútorral, amiből többféle méret és kivitel áll az érdeklődők rendelkezésére. Mindegyik akvárium szett bútorral magától értetődően tartalmaz egy szekrényt, ami állványként szolgál a ráhelyezett víztartálynak. A szekrények igen masszívak és az akvárium dimenzióihoz, súlyához vannak tervezve. A hátsó részükön található egy kivágás, a kábeleknek és az egyéb vezetékeknek.

Szűrő mindegyik típussal jár, az automata vízmelegítő azonban csak némelyik modell esetében van benne az árban. A polifoam biztonsági alátét a megvásárolt készletek mellé ajándékba jár a webshopban. A bútorok színe többféle, lehet választani a fehér, fekete, tölgy, cseresznye, juhar, wenge és még sok más között, annak érdekében, hogy az új bútordarab illeszkedjen a már kialakított enteriőrbe. Az akvárium szett bútorral való beszerzése jó választás, mert praktikus és még mutatós is.

kerítés elem Previous post Választható többféle kerítés elem
házimozi Next post Élményt nyújt a házimozi rendszer