Az ágfűrész sajátos kialakítása

ágfűrész
A kertben mindig van tennivaló. Annak érdekében, hogy az szép és ápolt maradjon, nem szabad megfeledkezni például a metszésről, a komposzt kiszórásáról, a magok elvétéséről, a termés learatásáról, a fák gondozásáról és bizonyos ágak levágásáról sem. Az utóbbi feladatot az ágfűrész teheti sokkal könnyebbé.
Aki a kertben szeretne fűrészelni, jól teszi, ha már rögtön a legelején a megfelelő szerszámot választja. Az ágak vágásához, fűrészéléshez van egy speciális szerszám, amivel mindenféle ilyen jellegű feladat sokkal egyszerűbb tehet. Az ívelt pengéjének és ergonomikusan kialakított fogantyújának hála búcsút lehet inteni az erőlködésnek, a fáradalmaknak, a sajgó vállaknak és könyököknek.

Az ágfűrész egyedi kialakításához hozzátartozik, hogy az ívelt penge végén található egy ágkampó, ami tovább növeli a hatékonyságot. Tökéletesen beválik ez gyümölcsfák metszésére is. Megvehető manapság az a szerszám is, amihez egy nyél csatlakoztatható. Ennek köszönhetően pedig a magasban lévő ágakat is egyszerűbben el lehet érni. Az ágfűrész megvételekor érdemes azt választani, ami egyenletes és sima vágást eredményez.
adidas hátizsák Previous post Az Adidas hátizsák férfi és női kivitelben is kapható
csaptelep Next post Fontos a megfelelő csaptelep kiválasztása