AMT Gastroguss – innovatív német edények

AMT Gastroguss

Még a legjobb minőségű alapanyagokat is tönkretehetik a silány minőségű edények a főzésük során. Érdemes ezért az innovatív, megbízható termékeket választani sütésre, főzésre és tálalásra egyaránt. Az AMT Gastroguss világszínvonalú minőséget képvisel minden termékében.

A márka gyártója a hagyományt, a kézművességet, a modern technológiát kombinálja a szakértelemmel és a csúcskategóriás anyagokkal. Mind a serpenyők, mind a sütőtálak, wokok vagy a fedők a legjobb választást jelentik Önnek, a családjának, a pénztárcájának és persze a környezetünknek. Az AMT Gastroguss kézzel öntött edények 8-10 mm vastagságú talpa kiváló hővezető és visszatartó képességű.

Ezáltal tökéletes hőfokot biztosít a főzés/sütés folyamán. A márka termékei a sokoldalúságban is az élen járnak, hiszen használhatóak indukciós, gáz, elektromos, kerámia és halogén főzőlapokon. Az AMT Gastroguss edények bevonata megakadályozza az étel letapadását, így ezek könnyen tisztíthatóak. Megéri megbízni a német minőségben, a konyhai eszközök terén is!

hobby elektronika bolt Previous post Mi mindent tartogat a vevőknek a hobby elektronika bolt?
objektumvédelem Next post Objektumvédelem a károkozások megelőzése érdekében