After shave a bőrbetegségek elkerüléséért

after shave

A borotválkozási rituálé után gyakran alkalmaznak gélt, olajat vagy folyadék alapú anyagokat. Az after shave összetevőinek az elsődleges célja tehát, hogy megnyugtassák az érzékeny bőrt borotválkozás után. Mivel a borotválkozási eljárás szabadon hagyja a pórusokat, megnő a baktériumok elszaporodásának kockázata.

Az after shave fertőtlenítő szerepet tölt be borotválkozás után. Ez a termék általában izopropil-alkoholt (izopropanolt) vagy etil-alkoholt tartalmaz, ami a fertőtlenítőszerekben is megtalálható. Ezek küzdenek az arcon lévő baktériumokkal és más méreganyagokkal. Lényegében ez a fő oka annak, hogy az alkohol alapú after shave használata néha szúró érzést kelt.

Amikor a pengét használja az arcán, a bőr irritálódik az intenzív hámlás miatt. A borotválkozás megnyitja a pórusokat és maga mögött hagyja az epidermiszt (elhalt bőrt). Ha azon töpreng, hogy miért érdemes ezeket használni, a fő válasz az, hogy enyhíti az irritációt és megakadályozza a bőrbetegségek kialakulását, ráadásul még az illatuk is kellemes.

potencianövelő tabletta Previous post A legjobb potencianövelő itt kapható!
Grantis tanácsadók Next post Sokaknak segítettek már a Grantis tanácsadók