A reklámtoll hasznos meglepetés

reklámtoll

Mai, felpörgött világunkban bizonyos kellékek sem munka-, sem szabadidőben nem hiányozhatnak a táskánkból, hátizsákunkból. A mobiltelefon mellett, az egyik legfontosabb „tartozékunk” az írószer és a jegyzetfüzet, ezért is számít igazán hasznos ajándéknak egy elegáns, márkás reklámtoll. Az üzleti élet mozgatóira fokozottan igaz ez az állítás, nem véletlen, hogy számos cég ilyesmivel lepi meg karácsonykor az ügyfeleit. A reklamajandek.hu internetes boltban, az ünnepi időszakhoz közeledve (is) reklámtollak gazdag kínálatából lehet válogatni.

Nem árt, ha az írószer valamilyen módon tükrözi a cég arculatát, értékrendjét, például egy klasszikus, hagyományokhoz kötődő szemléletmód esetén érdemes színben és formában is visszafogottabb reklámtollat keresni, míg az újításokra, szokatlan ötletekre építő vállalkozás ajándékaként jöhetnek az élénkebb, merészebb árnyalatok, formabontó megoldások. Ilyen az érintővel és telefontartóként is használható széles klipsszel vagy LED lámpával és színes nyakpánttal ellátott reklámtoll.

Reklámajándék széles választékban

Az említett honlapon természetesen még számtalan ötletes reklámajándék várja a vásárlókat. A választást jelentősen megkönnyíti a kiemelt, illetve legnépszerűbb termékek feltüntetése. Előbbi kategóriába tartoznak a meleg takarók, fémdobozban kínált illatgyertyák, kávés és teáskészletek, ünnepi dísztárgyak, sütéshez használatos szettek, esetleg a cserepes élő fenyő, illetve a miniatűr műfa.

A legkeresettebb reklámajándékok között kerámiabögrét, cseppkarabinerrel ellátott, szublimációs nyomással teljes felületen dekorálható nyakpántot, valamint golyóstollat és jegyzetfüzetet is találunk. A másik virtuális „kirakatban” újrahasznosított, illetve újrahasznosítható termékek sorakoznak. Egyebek mellett, bambuszból készült termosz, parafa tollkészlet, pamut piperetáska. A kiválasztott reklámajándék természetesen emblémáztatható, mégpedig magas minőségben és a lehető legrövidebb idő alatt, ami egy elfoglalt üzletembernek az ünnepi hajrában felbecsülhetetlen segítségnek számít.

kertésznadrág Previous post Egyenes fazonú kertésznadrág
sógyurma készítés Next post Jó móka a sógyurma készítés