A gyorsdaraboló fellendíti a munkát

Barkács webáruház kiváló termékekkel

Ezek a szerszámgépek egyaránt hasznosak a profiknak és a hobbi-barkácsolóknak. Nagyon hasznos szerszámnak számít a gyorsdaraboló akár otthon, akár a műhelyben van használva. Legyen szó fémről, fáról vagy műanyagról, jelentősen felgyorsítja a munkafolyamatokat.

A munkadarabokat könnyen méretre lehet vágni, ráadásul olyan szögben, amilyenben csak szeretnénk. A fém gyorsdaraboló rendkívül modern eszköznek számít, hiszen számos hasznos funkcióval lett ellátva. A Makita már jól ismert arról, hogy a termékei prémiumminőséget képviselnek.

A Makita fém gyorsdaraboló alacsony fordulatszámon üzemel és ennek köszönhetően szikramentesen, csendesen vág. Az alacsony sebesség mellett is nagy nyomatékra képes. A biztonság érdekében, a munkadarabokat be lehet szorítani, ezért nem kézzel kell tartani darabolás közben, ami nagyon veszélyes lenne.

A gyorsdarabolók között megtalálhatóak a fémszalagfűrészek is, amelyek szintén nagy előnyt jelentenek a lakatosipari munkák során. Ez a típus használható acélhoz, alumíniumhoz, PVC-hez, rézhez, de még teflonhoz is.

gél lakkozás menete Previous post Gél lakkozás menete lépésről-lépésre
Agrofólia a mezőgazdaságban Next post Sokoldalúan használható az agrofólia