A gumis lepedő 80×160 kitűnő választás

gumis lepedő 80x160

A kicsik még alvás közben is sokat mozognak, ezért érdemes úgy kialakítanunk a fekvőhelyet számukra, hogy a lepedő ne gyűrődjön össze éjszaka. Például egy gumis lepedő 80×160 cm méretben optimális döntés, hiszen körbe teljesen gumírozott, így könnyen rá lehet illeszteni a matracra.

Mérvadó a választásnál az adott lepedő alapanyaga is, hiszen ez minden esetben bőrbarát jellegű kell legyen. A gyerekagybolt.hu online szaküzlet termékpalettáján felfedezhető gumis lepedő 80×160 nagyon finom, puha tapintású, köszönhetően a 100%-ban pamut alapanyagának. Jól szellőzik, kényelmes alvást biztosít a gyerkőcnek. A kínálatban megtalálható többféle más, például babaágyba való lepedő is.

Az említett méretű termék tökéletesen megfelel óvodai lepedőnek is, ha pedig otthonra szeretnénk megvásárolni, akkor szintén jó üzletet kötünk. A webshopban a gumis lepedő 80×160 cm kivitelben fehér színben vásárolható meg, így teljesen passzol bármelyik gyerekszoba és ágynemű stílusához, ráadásul 60 fokon kiválóan mosható.

tetőablak Previous post Az energia költségeket csökkenti a tetőablak
légkondi szerelés budapest Next post A légkondi szerelés Budapest lakosainak elérhető