A cserepeslemezek a jövő tetői

cserepeslemezek

Manapság már itthon is egyre többen laknak könnyűszerkezetes házban. Ha pedig a szerkezet könnyű, akkor a tető miért lenne nehéz? A cserepeslemezek a könnyű súly és a tartósság előnyeit ötvözik. Ezek a töredékére csökkenthetik a tető súlyát, ugyanakkor nagyon időtállóak. Ez a tulajdonságuk azonban csak egy azok közül, amiért érdemes mellettük dönteni. Az acélnak köszönhetően, a teherbírásuk lényegesen megnő és a folyadékot sem szívják fel, mint a hagyományos változatok. A cserepeslemezek ezért remekül ellenállnak a környezeti károknak, mint a fagy, hó, esővíz.

Az sem mellékes, hogy a sima felületnek köszönhetően, a szennyeződés nehezen tapad meg rajtuk, ezért az új megjelenésük sokáig megmarad. Gondolhatnánk, hogy a cserepeslemezek anyaga miatt az esőzések, viharok nagy zajt csaphatnak rajtuk, de ez kiküszöbölhető a megfelelő szigeteléssel és fóliázással. Végül, de nem utolsósorban meg kell említenünk, hogy a könnyű súly miatt, akár a régi tetőzetet is lefedhetjük velük anélkül, hogy idő- és energiaigényes munkába fognánk. Olyan kerítést szeretne, amivel nincs állandóan gondja, munkája, ugyanakkor esztétikus és természetes hatású? A lemez kerítés pontosan ilyen. A ház külső vakolata, a gondozott kert mellett, a kerítésnek is nagy szerepe van abban, hogy a portánk szép és tiszta benyomást keltsen másokban, de természetesen saját magunkban is. Sokszor ennek megvétele, felszerelése nagyon költséges, főleg egy nagyobb terület esetén, azonban ez nem mindig helytálló. A lemez kerítés ár/érték aránya kiváló, főleg ha figyelembe vesszük azt a számos tulajdonságot, amiért érdemes mellette dönteni.

Egyrészt nagyon divatos külsőt kölcsönöz a környezetének, másrészt pedig hosszú ideig nem igényel karbantartást. Tartós, mivel erős acélból készül és öntisztító is ugyanakkor. Míg a más anyagból készült változatok meglehetősen hamar javításra szorulnak, a trapéz alakú lemez kerítés elemek karbantartást nem igényelnek. A keribadogdirect.hu webáruházban profilozott domború kerítések széles választéka várja a vásárlókat!

Xiaomi Redmi  Previous post Feltörekvőben van a Xiaomi Redmi
időskori hajhullás ellenszere Next post Az időskori hajhullás ellenszere nálunk is beszerezhető